Demokrate podržale Krapovića i izvrijeđale Samardžića

Demokrate podržale Krapovića i izvrijeđale Samardžića

Demokratska Crna Gora podržala je odluku svog funkcionera i ministra odbrane Dragana Krapovića da na obilježavanje Dana Vojske Crne Gore ne pozove bivšeg načelnika Generalštaba admirala Dragana Samardžića.

„Onako kako je opozicija na izborima već 28 puta pregazila bivši režim, ministar Krapović će pregaziti sve ostatke partijskih aktivista u u sistemu odbrane i jasno pokazati da nema povratka na staro“, poručile su Demokrate.

U reagovanju je iznijet i veći broj neprimjerenih kvalifikacija na račun Samardžića koje nećemo prenijeti.

Podsjetimo, Samardžić je juče na mreži X saopštio da je on jedini od sedam načelnika Generalštaba koji nije pozvan na svečanu proslavu.

„Ako je to cijena konstruktivne kritike i ukazivanja na anomalije sistema, sa zadovoljstvom je plaćam“, poručio je Samardžić. 

Izvor:M portal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.