Mićović: Odžićevi partneri iz SD-a dobijali stanove, kad su minimalne plate i penzije bile nešto više od 100 eura
Anđela Mićović/ - FOTO: PES

Mićović: Odžićevi partneri iz SD-a dobijali stanove, kad su minimalne plate i penzije bile nešto više od 100 eura

Da se potpredsjednik SDP-a Petar Odžić, zajedno sa svojim političkim partnerima dosljedno zalagao za životni standard građana, kao što se sada zalaže, ne bi građani primali mizerne plate i penzije, dok su njegovi partijski i sada koalicioni partneri dobijali nekretnine od države, saopštila je Anđela Mićović odbornica Pokreta Evropa sad u Skupštini Glavnog grada

Ona je podsjetila da su brojni funkcioneri SD-a dobijali stanove od države, kada su minimalne plate i penzije bile nešto više od 100 eura.

- Kada su plate i penzije uvećane višestruko, Odžić se zabrinuo zbog mogućnosti da se cijena vode uveća za euro, dva ili tri eura.Kad već pokazuje toliku senzibilnost za životni standard građana, očekujemo da potpredsjednik SDP-a pozove svoje političke partnere da vrate brojne nekretnine, otpremnine i razne beneficije koje su imali od države decenijama, a da se sva ta sredstva ulože u razvoj naše zemlje- navela je u saopštenju.

Tako bi pokazali, ističe, da se patriotizam ne zasniva na ambiciji za lični interes, već da iskreno vole Crnu Goru i žele dobro svim njenim građanima. 

- Za razliku od perioda kada je Odžićev jedinstveni SDP sa DPS-om bio na vlasti, u Crnoj Gori više nikada gorivo neće biti luksuz, niti će se uvoditi takse na SIM kartice i kablovsku televiziju, a istovremeno ograničavati i smanjivati zarade- zaključila je Mićović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.