Izraelska vojska spasila još jednog taoca
Foto: AP/ Moti Milrod

Izraelska vojska spasila još jednog taoca

Izraelska vojska saopštila je danas da je spasila jednu od desetina osoba otetih u Hamasovom napadu 7. oktobra, koji je pokrenuo rat u Gazi, javlja AP.

Vojska je saopštila da je Kaid Farhan Alkadi spašen "u složenoj operaciji u južnom pojasu Gaze", ali nijesu dali više detalja.

Ovaj 52-godišnjak je radio kao čuvar u fabrici ambalaže u Kibucu Magen, jednoj od nekoliko poljoprivrednih zajednica koje su napadnute 7. oktobra. 

Izraelski kanal 12 prikazao je članove Alkadijeve porodice kako trče kroz bolnicu u koju je doveden nakon što su primili vijest.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.