SD, SDP i LP: Nećemo podržati Zenovića za predsjednika SO Budva

SD, SDP i LP: Nećemo podržati Zenovića za predsjednika SO Budva

Iz koalicije ''Čist izbor'' (SDP, SD i LP) su saopštili da neće podržati prijedlog NSD, DNP, PZP, kao i partija Marka Milača i Vladislava Dajkovića da za predsjednika Skupštine opštine (SO) Budva bude izabran nosilac liste Demokrata Đorđe Zenović.

Kažu kako bi realno bilo da se o izboru predsjednika SO vode pregovori, i da se postigne dogovor. 

„Izgleda da je dogovor postignut između Demokrata i koalicije “za budućnost Budve” koji se razigrava danima, i koji je izvorno potekao iz NSD, sto nije iznenadjenje ako se sjetimo predizbornih inicijativa Demokrata iz kojih je isključivan SDP zajedno sa DPS, samo jer je to bilo politički oportuno u tom trenutku“, kazali su koalicije “Čist izbor”.

Kandidat Đorđe Zenović, kažu, nije problem.

„Jer je on jedini kritikovao “sulude” poteze aktuelne većine na državnom nivou, ali je nas stav uvijek bio jasan da ni u kom obliku ne možemo podržati stvari u kojim učestvuju politički subjekti bivšeg DF-a, neprihvatljivi našoj koaliciji i savezu“, poručili su. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.