Tjerao troje maloljetne djece na prosjačenje: Krivična prijava protiv lica osumnjičenog za trgovinu ljudima u Podgorici
Ilustracija

Tjerao troje maloljetne djece na prosjačenje: Krivična prijava protiv lica osumnjičenog za trgovinu ljudima u Podgorici

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti trgovine ljudima, procesuirali jedno lice, državljanina Kosova.

“Policijski službenici su Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv B.R. (29), državljanina Kosova, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo trgovina ljudima na štetu svoje troje djece, maloljetnih lica“, saopšteno je iz UP-a.

Naime, B.R. je, kako se sumnja, navedeno krivično djelo počinio na način što je svoju djecu navodio na prosjačenje, kako bi na taj način prikupili novac za njegove potrebe, te ih je zloupotrebom povjerenja i odnosa zavisnosti iskoristio, dovodeći ih u položaj sluge prosjačenjem u njegovu korist. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.