Policija kod Kotoranke pronašla pištolj i pušku nakon požara
Foto: Uprava policije Crne Gore

Policija kod Kotoranke pronašla pištolj i pušku nakon požara

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Jug”, Odjeljenja bezbjednosti Kotor su sprovodeći aktivnosti usmjerene na pronalazak vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu, kod Kotoranke R.M. pronašli vatreno oružje.

“Policijski službenici su postupajući po prijavi lica da je na pomoćnom objektu porodične kuće u mjestu Dobrota izbio požar, došli i do operativnih saznanja da se u porodičnoj kući u vlasništvu R.M. iz Kotora, nalazi vatreno oružje u ilegalnom posjedu. R.M. je policiji predala vatreno oružje – pištolj, marke Luger, sa sedam komada pripadajuće municije kalibra 9 mm. U okviru istih aktivnosti, policija je u prostoriji pomoćnog objekta na kom je izbio požar pronašla i vatreno oružje – pušku, nepoznate marke, sa djelimično vidljivim serijskim brojem”, navodi policija.

IMG20240612WA0243768x1024

Foto: Uprava policije Crne Gore

O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji je naložio da se protiv R.M. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu tužioca, lice mjesta je fotografisano a policija je oduzela predmetno oružje koje će biti upućeno na trasološko i balističko vještačenje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.