Vučinić: Jovetić odličan igrač, ali se često povređuje kad uđe u formu
Mirko Vučinić

Kapiten crnogorske reprezentacije

Vučinić: Jovetić odličan igrač, ali se često povređuje kad uđe u formu

Mirko Vučinić je za italijanski Sky Sport 24 govorio o Stevanu Jovetiću i njegovim čestim problemima sa povredama.

Kapiten crnogorske reprezentacije je kazao da je Jovetić odličan igrač koji puno radi kako bi svoju igru iz meča u meč podizao na veći nivo.

- On je skroman momak koji mnogo radi i siguran sam da ćemu uskoro vidjeti pravog Stevana. Nažalost često mu se dešava da kad uđe u formu doživi povredu. Nadam se da će mu ovoga puta sreća biti naklonjena - rekao je napadač Al Džazire.

Vučinić je u novoj sezoni na četiri meča za Al Džaziru postigao jedan gol.

Izvor: CG Fudbal

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.