Žičara “Kotor-Lovćen” i Air Montenegro potpisali ugovor o saradnji

Žičara “Kotor-Lovćen” i Air Montenegro potpisali ugovor o saradnji

Predstavnici žičare `Kotor-Lovćen` i Air Montenegra potpisali su ugovor o saradnji koji će biti osnova za realizaciju zajedničkih aktivnosti u domenu promocije i unapređenja turističke ponude Crne Gore.

Ugovor su potpisali Martin Leitner, predsjednik Upravnog odbora žičare „Kotor-Lovćen” i Tihomir Dragaš, predsjednik Odbora direktora Air Montenegra. Saradnja obje kompanije ima za cilj valorizaciju turističkih potencijala Crne Gore putem integrisanih marketinških kampanja i ponuda koje će promovisati prirodne ljepote i kulturno istorijsko nasljeđe. 

„Žičara „Kotor-Lovćen” je mnogo više od kapitalnog turističkog projekta – ona predstavlja simbol povezivanja, ne samo Kotora i Lovćena, već svih koji rade na promociji Crne Gore i doprinose njenom ekonomskom razvoju. Formalizacija saradnje sa Air Montenegrom, približiće nas ostvarenju zajedničkog cilja koji je usmjeren na unapređenje turističke ponude. Nastojaćemo da poboljšamo iskustvo turista i tako učinimo da se Crna Gora pozicionira kao atraktivna turistička destinacija što ona, po svojim potencijalima, neupitno zaslužuje”, istakao je Martin Leitner.

Predsjednik Odbora direktora Air Montenegra, Tihomir Dragaš izjavio je da ova saradnja predstavlja značajan korak ka osnaživanju posvećenosti kompanije unaprjeđenju turističke ponude Crne Gore. 

‘’Air Montenegro je ponosan što je dio ovog projekta koji ima potencijal da transformiše turističko iskustvo i pruži nove mogućnosti za sve posjetioce naše zemlje. Naša saradnja sa žičarom „Kotor-Lovćen” će omogućiti stvaranje sveobuhvatnog pristupa promociji Crne Gore, povezujući različite segmente turističke ponude na inovativan način. Uvjeren sam da ćemo zajedničkim naporima dodatno doprinijeti prepoznatljivosti Crne Gore i rastu broja turista u našoj zemlji”, poručio je Tihomir Dragaš.

Potpisivanje ugovora o saradnji bio je prilika da Upravni odbor Žičare — koji čine Martin Leitner, Aleksandar Mitrović i Milan Ivanović — upozna sa daljim planovima za razvoj kompleksa Žičare predsjednika Odbora direktora Air Montenegra Tihomira Dragaša i izvršnog direktora te kompanije Marka Anžura. Sastanku je prisustvovao i Slavoljub Popadić, izvršni direktor Novog Volvoxa.

Učesnici sastanka su se saglasili da primjer i postignuti poslovni rezultati žičare „Kotor-Lovćen” mogu pospješiti inostrane i domaće investicije u domenu značajnih turističkih infrastrukturnih projekata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.