Socijaldemokrate Kotor: Politička korupcija u režiji kotorskih Demokrata

"Dogovorena nova koalicija sa tri odbornika DPS-a"

Socijaldemokrate Kotor: Politička korupcija u režiji kotorskih Demokrata

Danas ćemo vjerovatno prisustvovati političkoj korupciji u režiji kotorskih Demokrata, piše u saopštenju Demokrata Kotor, obraćajući se sugrađanima.

Dodali su da je u prostorijama Demokrata dogovorena nova koalicija sa tri odbornika DPS-a.

"Zakleti borci za pravdu (čitaj fotelje), spremni su zarad političkih funkcija uraditi sve. To smo vidjeli i na državnom nivou. Za odbranu direktorskih fotelja i one nejveće koja ima više pređenih kilometara od taxi vozila (fotelja predsjednika Skupstine) udružili su se sa DF-om i začas postali tvrda nacionalistička partija. Sada na lokalu treba odbraniti fotelju predsjednika Opštine pa više ni DPS nije tako loš", piše u saopštenju. 

Obraćajući se prijateljima i Kotoranima, naveli su da smo za Demokrate svi mogli pretpostaviti da su spremni za ovako nešto ali ostaje žal za spoznajom da i među građanskim partijama ima onih koji su zarad lične koristi, spremni produžiti mandat, kako su podvukli, najnesposobnijoj vlasti u Kotoru ikad.

"Vlasti koja evo godinama drži Kotor u potpunoj blokadi I koja za naš grad nije uradila gotovo ništa. Posebno treba da nas zabrinu metode kojima se došlo do ove situacije koje, kako su naveli, više priliče Sjevernoj Koreji nego gradu svjetske kulturne baštine", zaključili su u saopštenju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.