Po njihovom ili nikako: Ova tri horoskopska znaka baš vole da šefuju

Po njihovom ili nikako: Ova tri horoskopska znaka baš vole da šefuju

Svi znamo za one osobe koje su spremne na sve samo kako bi se stvari odvijale kako one to žele, a zvijezde otkrivaju da se tajna skriva u njihovom horoskopskom znaku.

Ova tri znaka Zodijaka itekako vole da šefuju.

Škorpija

Nema sumnje da su Škorpije pravi gospodari svemira. Njihova želja za kontrolom nadmašuje sve druge znakove, a njihova strastvena priroda čini ih nesputanim u ostvarivanju svojih ciljeva.

Rak

Iza nježne spoljašnjosti Rakova krije se emotivni manipulator koji voli da ima kontrolu nad svim aspektima svog života. Rakovi ne samo da žele da sve bude po njihovom, već i da osjećaju potpunu emocionalnu povezanost s onima oko sebe. Njihova osjetljivost često im daje prednost u manipulisanju situacijama kako bi postigli svoje ciljeve.

Bik

Bikovi su rođeni vladari svojih domena. Njihova tvrdoglava priroda čini ih neumoljivim kada je riječ o ostvarivanju onoga što žele. Vole imati kontrolu nad svim aspektima svog života, od finansjija do ljubavnih odnosa. Bikovi ne samo da zahtijevaju da sve bude po njihovom, već su spremni ići do krajnjih granica kako bi to postigli.

Izvor AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.