Uprava javnih radova: Razgovarano na temu unapređenja infrastrukture u Andrijevici i Beranama
Sastanak sa delegacijom predstavnika Opštine Berane, Foto: Uprava javnih radova

Lučić razgovarao sa rukovodstvom opština

Uprava javnih radova: Razgovarano na temu unapređenja infrastrukture u Andrijevici i Beranama

Direktor Uprave javnih radova Boro Lučić sa saradnicima razgovarao je danas sa predstavnicima opština Andrijevica i Berane, u cilju dogovaranja daljih aktivnosti na realizaciji infrastrukturnih projekata u ovim gradovima.

Predsjednik Opštine Andrijevica, Željko Ćulafić, i menadžer Opštine, Miloš Čukić, informisali su rukovodstvo Uprave javnih radova o značaju daljih ulaganja u lokalnu infrastrukturu.

Oni su istakli da Uprava javnih radova ima značajnu ulogu u razvoju ruralnih područja, posebno ističući potrebu za daljom izgradnjom putne infrastrukture u andrijevičkoj opštini.

Sa delegacijom Opštine Berane, predvođenom menadžerom Vladimirom Đakovićem i savjetnikom Darkom Stojanovićem, razgovarano je, između ostalog, na teme izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, ulaganja u putnu infrastrukturu, izgradnje reciklažnog dvorišta sa sortirnicom, stočne pijace, izgradnje CITES centra i novog groblja.

Dogovoreno je da u narednom periodu budu preduzeti svi neophodni koraci, u cilju intenzivnijeg razvoja komunalne i saobraćajne infrastrukture na teritoriji beranske opštine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.