Rodilo se deformisano prase koje je pola čovjek pola svinja

Pogledajte video i uvjerite se i sami

Rodilo se deformisano prase koje je pola čovjek pola svinja

Nije poznato gde i kada je ovo čudnovato biće došlo na svet. U opisu snimka koji kruži društvenim mrežama, navodi se da se lokalni mještani prema prasetu ophode kao prema bebi jer životinja liči na čovjeka.

Čovjekoliko prase! Na video snimku koji se pojavio na internetu snimljeno je prase sa ljudskim likom! Nevjerovatno je koliko glava ovog prasenceta liči na ljudsku!

Nije poznato gdje i kada je ovo čudnovato biće došlo na svijet. U opisu snimka koji kruži društvenim mrežama, navodi se da se lokalni mještani prema prasetu ophode kao prema bebi jer životinja liči na čovjeka.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.