David Perčobić v.d. direktora Zavoda za zapošljavanje

David Perčobić v.d. direktora Zavoda za zapošljavanje

Upravni odbor (UO) Zavoda za zapošljavanje (ZZZ) danas je, na prvoj sjednici u novom sazivu, imenovao nove članove tog organa upravljanja, kao i vršioca dužnosti direktora institucije.

Na osnovu rješenja Vlade sa sjednice u petak, novi predsjednik UO Zavoda je Aleksandar Šipčić, dok su dva nova člana tog organa predstavnici Vlade, Jelena Sekulić i Marko Ćipović.

“Predstavnica Unije poslodavaca (UPCG) u UO Zavoda i dalje će biti Suzana Radulović, a Unije slobodnih sindikata (USSCG) Sandra Obradović”, navodi se u saopštenju Zavoda.

Novi UO je, na konstitutivnoj sjednici, za vršioca dužnosti direktora Zavoda imenovao Davida Perčobića, a prethodno je konstatovao ostavku Gzima Hajdinage, koji je na toj funkciji proveo 18 mjeseci.

Perčobić je gotovo sedam godina bio pomoćnik direktora Zavoda. On je vodio brojne međunarodne projekte, vrijedne preko 21 milion USD, uključujući rad sa drugim organizacionim jedinicama, koordinaciju sa državnim i međunarodnim institucijama i pružanje stručne podrške.

“Kao iskusan profesionalac sa velikim iskustvom u međunarodnom upravljanju projektima, igrao je ključnu ulogu u različitim inicijativama na visokom nivou čiji je cilj promovisanje razvoja ljudskih resursa i zapošljavanja”, navodi se u saopštenju.

Mandat UO traje četiri godine, a direktora Zavoda pet godina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.