Mugoša: Zanimljivo pitanje zašto su se ostali podnosioci rezolucije o Jasenovcu sakrili iza Mandića

Mugoša: Zanimljivo pitanje zašto su se ostali podnosioci rezolucije o Jasenovcu sakrili iza Mandića

On je reagovao nakon informacije da je predsjednik Skupštine Andrija Mandić predložio da se na dnevnom redu sjutrašnje sjednice parlamenta nađe i Predlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu.

Zanimljivo je pitanje zašto su se ostali podnosioci Rezolucije o Jasenovcu sakrili iza vođe većine Mandića i nisu i oni potpisali sa njim predlog za dopunu dnevnog reda, kazao je poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša.

On je reagovao nakon informacije da je predsjednik Skupštine Andrija Mandić predložio da se na dnevnom redu sjutrašnje sjednice parlamenta nađe i Predlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu.

“Zahvaljujem prijatelju što je prije četiri dana predvidio scenario većine…Nakon dobijanja IBAR-a i projektovanog ideološkog zatišja većina se vraća na ideološka fabrička podešavanja, političku trgovinu i ucjene kao njihov ključni kohezioni faktor – Rezolucija o Jasenovcu, smjena Milovića (to im takođe služi kao predmet trgovine i ucjena) i rekonstrukcija Vlade u koju ulaze… (e tu je kao u čuvenom Muzičkom toboganu manje stolica nego aspiranata na iste… mada stolice se mogu dodavati jer ako može imati preko 20 članova logika ove većine je da može Vlada lagano i do 30 članova)…Zanimljivo je i pitanje zašto su se ostali podnosioci Rezolucije o Jasenovcu sakrili iza vođe većine Mandića i nisu i oni potpisali sa njim predlog za dopunu dnevnog reda”, napisao je Mugoša na mreži X.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.