U Srbiji ukradeno državno ordenje iz Skupštine:  Bivši državni sekretar među osumnjičenima
Slobodan Homen

U Srbiji ukradeno državno ordenje iz Skupštine: Bivši državni sekretar među osumnjičenima

Osam osoba je uhapšeno, dok se za dvije traga, zbog sumnje da su opljačkali desno krilo Palate Srbija i iz kancelarije u njemu odnijeli vrijedno državno ordenje.

Među osumnjičenima za krađu je, kako saznaje Nova.rs, i bivši državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen, za kojim se traga.

Kako je saopšteno, u opsežnoj akciji hapšenja koja je organizovana od strane Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i Uprave kriminalističke policije, Službom za suzbijanje kriminala lišeno je slobode osam lica J.M. (65), N.A. (63), I.Z. (53), O.P.G. (65), S.S. (44), A.T. (60), A.R. (61) i R.K. (64), dok je za dva lica, među kojima je i Slobodan Homen, Treće tužilaštvo sudu podnijelo prijedlog za raspisivanje poternica.

Inače, Slobodan Homen je srpski političar i advokat. On je u Vladi Mirka Cvetkovića bio postavljen na mjesto državnog sekretara Ministarstva pravde.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.