Ništa od pomirenja kraljevske porodice: Kejt Midlton ne želi da čuje za princa Harija
Foto: Guliver images

Ništa od pomirenja kraljevske porodice: Kejt Midlton ne želi da čuje za princa Harija

Princeza Kejt Midlton se još uvijek od operacije nije vratila svojim svakodnevnim obavezama, a zbog toga što se ni jednom u javnosti zvanično nije pojavila počele su da kruže razne priče o njenom zdravstvenom stanju.

Ipak, Palata se nedavno oglasila i objasnila da je sa njom sve u redu, ali da je fokusirana na posao, koji obavlja iz svog doma i da je to razlog zbog kojeg je nema u javnosti.

Princ Hari pomno prati situaciju u Britaniji i iskazao je spremnost da uloži napor kako bi ponovo povratio povjerenje porodice. I dok ga je kralj Čarls primio u posjetu, princ Vilijam i Kejt, čini se, nemaju skoro namjeru to da urade.

Stručnjak koji se bavi kraljevskom porodicom i odnosima koji u njoj vladaju tvrdi da princeza Kejt ne želi da "ima išta" sa princom Harijem, ni on nije izrazio želju da vidi snahu.

Poznato je da su princeza Kejt i princ Hari nekada imali veoma blizak odnos, ali nakon što je on iznio u javnost detalje koji se tiču njihove porodice, teško da će više ikad taj odnos moći da bude kao prije.

"Mislim da je nekada postojala veza, prijateljstvo, veoma bliska veza između Harija i Kejt. Siguran sam da je i on zabrinut za nju, ali znam da ona ne želi da ima ništa sa njima", kaže Kristofer Andersen, poznati kraljevski stručnjak.

Andersen, koji je najprodavaniji autor knjiga uključujući Kralj: Život Čarlsa III i Vilijam i Kejt: Kraljevska ljubavna priča, napominje da 42-godišnja princeza od Velsa ima "svoje probleme".

Kensingtonska palata je u januaru objavila da je Kejt bila podvrgnuta "planiranoj" operaciji abdomena. U saopštenju se navodi da se Kejt "malo vjerovatno neće vratiti javnim dužnostima do posle Uskrsa".

Kasnije tog mjeseca, palata je potvrdila da se Kejt "vratila kući u Vindzor da nastavi sa oporavkom od operacije". Uprkos izvještaju, spekulisalo se o njenom blagostanju i gdje se nalazi. Predstavnici palate i Kejt i princa Vilijama pokušali su da umanje glasine.

Kejt je primIJećena prvi put od operacije u ponedeljak, 4. marta. Na fotografijama koje je dobio TMZ, ona je sedela na suvozačkom sedištu automobila pored svoje majke Kerol Midlton, dok je nosila naočare za sunce.

Što se tiče toga da li je Hari (38) došao da obiđe Kejt tokom njenog oporavka, Andersen smatra da se to nije desilo.

"Koliko shvatam, nije, i to je pat pozicija. Oni su na različitim krajevima, između njih je zid, koji niko nema snage da preskoči i pokuša nešto konkertno", kaže on.

Andersen tvrdi da Hariju nije baš priređena najtoplija dobrodošlica kada je u nekoliko navrata putovao u Britanju.

"Svaki put kada bi otišao tamo, bili su hladni i on svjestan je toga. Mislim da se plaši da će jednostavno biti ista situacija svuda", kaže Andersen.

Andersen dodaje da se Kejt „osjeća izdanom“ na isti način kao što su izdani i Vilijam (41) i kralj Čarls III od strane vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

"To se nije promenilo", kaže on.

"Vilijam ne planira da iznese svoju stranu priče ili da otvoreno uzvrati. Ostaje dostojanstven i nastavlja sa poslom. Kejt se osjeća povrijeđeno i izdano što je Hari to uradio i njoj, posebno pošto je par nekada bio tako blizak", rekao je insajder.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.