Težak udes u Boščinovićima kod Pljevalja -Ima povrijeđenih lica

Težak udes u Boščinovićima kod Pljevalja -Ima povrijeđenih lica

U 16:23 časova na magistralnom putu Pljevlja – Đurđevića Tara u blizini sela Boščinovići, došlo je do saobraćajnog udesa u kome su učestvovala dva putnička vozila, registarskih oznaka iz Pljevalja.

Na licu mjesta su intervenisali pripadnici Hitne medicinske pomoći, policije i Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja. Povrijeđena su dva lica koja su ambulantnim vozilom prebačena u Opštu bolnicu u Pljevljima.

a5f59b0282f24983b380637491f371b7

Koliko je udes bio jak, vatrogasci su morali da sijeku lim na vozilu, da bi oslobodili povrijeđenog vozača putničkog vozila marke ford fokus, registarskih oznaka PV BB 123. U saobraćajnom udesu je učestvovalo i putničko vozilo marke BMW registarskih oznaka PV BC 725.

Saobraćaj na ovom dijelu puta je u prekidu zbog vršenja uviđaja. Na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta.

 

 Izvor: PV Informer

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.