Princ Hari sa lažnog Instagram profila
Princ Hari i Megan Merkel

Novi detalji veze kraljevskog para

Princ Hari sa lažnog Instagram profila "špijunirao" Megan Merkel

Princ Hari (35) odlučio je da otvori nalog na društvenoj mreži Instagram, i to malo pošto je počeo da se zabavlja sa Megan Markl. Mlađi sin princa Čarlsa i Dajane, koji se u maju 2018. vjenčao sa tri godine starijom Megan, otvorio je tajni Instagram nalog da bi mogao da prati tadašnju novu djevojku, navodi se u knjizi "Finding Freedom".

U knjizi se tvrdi i da je Megan, koja je prije nego što se udala za Harija bila zagriženi ljubitelj društvenih mreža, te je čak imala i svoj lajfstajl blog "The Tig", počela da prati nalog "SoujeyMau5", za koji se kaže da je pripadao princu Hariju, prenosi Mirror.

Navodi se da je Hari izabrao ovaj nadimak zbog svoje ljubavi prema haus muzici, a Mau je uključio zbog njegovog omiljenog di-džeja – "DeadMau5", prenosi Superžena.

Na profilnoj slici je bila kaciga u obliku miša, i vjeruje se da je ovo ime vojvoda od Saseksa koristio godinama, čak i za svoj profil na Fejsbuku.

Kako su naveli Harijevi prijatelji, čije su izjave citirane u biografiji, Hari i Megan su se zaljubili na prvi pogled.

Kako su naveli, vojvoda od Saseksa je pao u "trans" posle njihovog prvog sastanka u Sohou, gdje je osoblje omogućilo da ostanu nevidljivi za paparace, tako što ih je uvelo i izvelo na zadnji ulaz.

Knjiga "Finding Freedom", čiji su autori Ornid Skubi i Kerolin Djurand, izlazila je kao feljton u "The Times" i "The Sunday Times".

Knjiga, takođe, otkriva da se par tajno vjerio dva mjeseca prije nego što je o tome obavijestio ostatak svijeta, tokom boravka u Bocvani.

Par je prethodno objavio da je Hari zaprosio Megan dok su spremali piletinu za večeru u novembru 2017.

Portparol Harija i Megan rekao je da par nije davao nikakve izjave za knjigu, ali da nisu opovrgli ništa od odlomaka koji su objavljeni u Tajmsu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.