Borovinić Bojović: Tragedija u Baru da posluži kao opomena
Jelena Borovinić Bojović

Borovinić Bojović: Tragedija u Baru da posluži kao opomena

Predsjednica Skupštine Glavnog grada i predsjednica Skupštine Zajednice opština Crne Gore (ZOCG) Jelena Borovinić Bojović izrazila je saučešće porodici tragično stradalih u jučerašnjoj nesreći u Baru.

Uputila je saučešće i predsjedniku Opštine Bar, predsjedniku Upravnog odbora ZOCG Dušanu Raičeviću, kao i svim građanima grada pod Rumijom u kojem se danas obilježava dan žalosti.

Borovinić Bojović je kazala da nas je juče svakog potresla tragična i zastrašujuća smrt mladih ljudi.

"Gubitak za njihovu porodicu i prijatelje je nenadoknadiv. Ali isto tako, ovo je ograman gubitak i za cjelokupno naše društvo koje se mora suočiti sa činjenicom da još uvijek nismo preduzeli sve što je u našoj moći da rizik od ovakvih tragedija svedemo na minimum", istakla je ona. 

Kako je naglasila Borovinić Bojović, strašna vijest koja nam je stigla iz Bara treba da posluži kao opomena i poziv svima da u lokalnim sredinama posvete više pažnje kako bi svi sugrađani imali uslove stanovanja koji su, kako kaže, bar na elementarno zadovoljavajućem nivou.

"Još jednom, iskreno saučešće porodici i svim Baranima", poručila je Borovinić Bojović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.