Borovinić Bojović: Podgorica neće da glasa za šverc i korupciju
Jelena Borovinić Bojović

Borovinić Bojović: Podgorica neće da glasa za šverc i korupciju

Predstavnici koalicije ''Za budućnost Podgorice'' posjetili su Lješansku nahiju i upoznali se sa problemima ovoga dijela Podgorice. Kandidatkinja za gradonačelnicu koalicije ''Za budućnost Podgorice“, dr Jelena Borovinić Bojović, kazala je da nema nikakve dileme da će koalicija Za budućnost Podgorice da pobijedi 23. oktobra.

“Pobijedićemo zato što smo najbolji. Podgorica više neće da glasa za šverc, neće da glasa za korupciju, građanke i građani Podgorice više neće da odvajaju od svojih usta da bi zarađivali neki drugi za tašne, avione i kamione svih onih koji su se, nažalost, nalazili među redovima DPS ''elitista''. Toga više nema, toga više nikada ne može da bude. Crna Gora i Podgorica će da glasaju za vladavinu prava, za državu jednakih šansi, za budućnost naše djece, za budućnost svih onih koji dolaze, ali i svih onih koji su gradili ovu zemlju, a to su naši očevi, naši djedovi, naši pradjedovi koji su nam ostavili u amanet obavezu i dužnost da branimo pravi sistem vrijednosti, a to ste vi. Kada budemo radili, svi ćemo zarađivati jednako i neće više biti onih tri posto koji imaju sve , a onih devedeset sedam posto koji rade za onih tri posto i nemaju ništa. Toga od 23. oktobra više neće biti, to je vrijeme koje je prošlo, to je vrijeme koje je iza nas. Pobjeda je naša, Crna Gora je naša, Podgorica je naša, budućnost je naša. Naša je budućnost za budućnost Podgorice“, kazala je Borovinić-Bojović.

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović istakao je da značaj izbora u Podgorici daleko prevazilazi lokalne izbore i potreba je da rezultat u Podgorici bude poslednji udarac već posrnulom DPS-u.

“Ovdje su pružali najžešći otpor, ovdje su otvarali televizije, zapošljavali nakon što su 30. avgusta 2020. godine izgubili vlast u državi, koncentrisali su sve na Podgoricu i bacili sve karte na pobjedu u ovom gradu. Čak su po prvi put odbacili crveno-žute boje svoje kampanje da ne bi nervirali Srbe, pa da probaju i tu nešto da ućare. Prihvatili su i onu divnu plavu boju koju mi koristimo, a i ukrali su slogan iz naše kampanje koja je bila prošli put “Sve za moj grad“. Sada prvi put DPS u Podgorici nastupa sa pozicije opozicije na državnom nivou, bez mogućnosti da koristi resurse države u izbornoj kampanji tako da je realno očekivati jedan ubjedljiv poraz Demokratske partije socijalista. Pričam o njima jer su oni najveća pošast u Crnoj Gori, oni su najveći problem za sve što je nama važno u Crnoj Gori. Prvi zadatak ove koalicije, a nadam se i ostalih koalicija jeste da se pobijedi DPS.“

Okupljenima su se obratili i kandidati za odbornike koalicije “Za budućnost Podgorice“ Boban Radević i Milo Popović i mještanin Momo Vukčević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.