Arsović: Jelena Borovinić Bojović se zbog funkcije i fotelje odrekla ideologije a drži pridike o moralu i političkoj dosljednosti
Vladan Arsović, Foto: DPS

Arsović: Jelena Borovinić Bojović se zbog funkcije i fotelje odrekla ideologije a drži pridike o moralu i političkoj dosljednosti

Predsjednica Skupštine Glavnog Grada, još jedna u nizu onih koji su se na talasu litija i ekspanzije velikosrpskog nacionalizma dočepala funkcije, odrekla se ideologije i srpske trobojke sve zbog sitnih privilegija vlasti i funkcije koju trenutno obavlja, kazao je danas Vladan Arsović, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Arsović poručuje da to ipak ne čudi budući da dolazi iz koalicije “Za budućnost Crne Gore” čiji je lider Andrija Mandić obećavao da će se njihovi funkcioneri poput grčke falange boriti za povlačenje priznanja Kosova, ukidanja sankcija Rusiji i izlazak iz NATO-a, a sada podvijenog repa stavlja moratorijum na ove teme ne bi li se nekako dokopao mjesta ministra sporta i mladih i sačuvao pozicije po čuvenoj dubini.

“Tako je nekada silni Demokratski front, a sada koalicija “Za budućnost Crne Gore” postala najobičniji privezak Pokreta Evropa sad i za šaku privilegija odrekla se svega onoga za šta su se navodno decenijama borili. Zbog toga je i beskrupulozno ambiciozna Jelena Borovinić Bojović odličan reprezent politike ovog političkog saveza “, ističe Arsović dodaju da pozdravlja što je koalicija Za budućnost prihvatila politiku Demokratske partije socijalista.

 “Znamo da je to neiskreno i interesno sračunato, ali ipak nema veće pobjede za politiku naše partije nego kad oni koji su se svim silama borili protiv savremene Crne Gore sada ustaju na državnu himnu, podržavaju NATO i zaklinju se u evropsku budućnost. Samo nam, da vas zamolimo, nemojte držati moralne pridike o političkoj dosljednosti jer smo vidjeli da je vaša vrijedna taman onoliko koliko i rejting Marka Milačića na prethodnim izborima “, zaključio je Arsović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.