Staford do smrti izujedao 82-godišnju staricu u Zadru
Ilustracija

Staford do smrti izujedao 82-godišnju staricu u Zadru

Žena stara 82 godine pronađena je u utorak ujutro mrtva u stanu u Zadru, a obdukcija je pokazala da je preminula od posljedica ujeda psa. Policija je uhapsila mlađeg muškarca, a kako se nezvanično saznaje u pitanju je unuk preminule žene.

U utorak, 30. januara u ranojutranjim časovima policija je primila dojavu da je u stanu u Zadru pronađena mrtva žena stara 82 godine s povredama koje upućuju na nasilnu smrt.

U stanu je zatečen i pas američki staford, u vlasništvu člana porodice nastradale žene. Policija je izvršila uviđaj, a psa je preuzela nadležna veterinarska služba.

Obdukcija je pokazala da je žena preminula od posljedica ujeda psa.

Policija je privela mlađeg muškarca zbog krivičnog djela protiv opšte bezbjednosti, a hrvatski mediji nezvanično saznaju da je u pitanju unuk preminule žene, inače vlasnik psa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.