Bečić: Niko nema potrebnu većinu od 41 poslanika
Aleksa Bečić na protestu, Foto: Dan

"U Crnoj Gori je politička šizofrenija, bućkuriš i nemoral"

Bečić: Niko nema potrebnu većinu od 41 poslanika

Lider Demokrata Aleksa Bečić poručio je večeras na protestu njegove partije u Podgorici da je uvjeren da će pobijediti na izborima u Beranama.

"DPS je na Cetinju otišao nakon 20 godina u opoziciju. Svaka vam čast na tome. Konsultacije kod Mila Đukanovića su bile antidemokratske. U Crnoj Gori je na djelu politička klasična šizofrenija, nemoral i bućkuriš", dodao je on.

Podsjetio je da su na konsultacijama kod predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića bila  43 poslanika.

"Od njih se 29 zalaže za jedan koncept vlade, osam za manjinsku, a šest nema stav. To znači da ne postoji većina od 41 poslanika i predsjednik ne bi trebalo da da mandat bilo kome da sastavlja antidemokratsku vladu", rekao je Bečić.

On je dodao da se "nalazimo u stanju klasične političke šizofrenije".

"Sinoć je URA zaključila koaliciju sa partijom koju je nazivala Ramada partijom i kaže da će da ruši DPS. A u Beranama SD ide sa DPS, a URA ne nastupa. Nakon ovog, nijesam u istoriji ne Crne Gore nego Evrope i svijeta vidio veću političku halucinaciju, veću političku šizofreniju i politički nemoral od ovoga u Crnoj Gori", rekao je lider Demokrata.

Pored maskote Iznoguda, na protestu se mogla vidjeti i maskota Elmera, crtanog junaka.  Na protestu je bilo i transparenata "Neću vas prevariti, kunem se 21 milion puta" i "Crknite, puknite, odog sa DPS-om". 

Među govornicima na protestu je bio i funkcioner Demokrata Albin Ćeman koji je poruzčio da obraz neće dati nizašta.

"Koračajmo hrabro i zajedno, mirno i dostojanstveno, jer ne smijemo stati a pobijediti hoćemo", zaključio je Ćeman. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.