Nada Topčagić gost iznenađenja na rođendanu Ibrahimovića u Milanu

Nada Topčagić gost iznenađenja na rođendanu Ibrahimovića u Milanu

Fudbaler Zlatan Ibrahimović u nedjelju uveče slavio je rođendan u Milanu, a kao gost iznenađenja bila je Nada Topčagić.

Naime, Zlatan nije znao da će ona biti tu, to je bilo specijalno iznenađenje za njega.

Kada je ušetao u hol hotela Nada je pjevala njegovu omiljenu pjesmu "Jutro je".

Nada je na proslavu došla u društvu supruga Zlatka Đorđevića i prijatelja. Iako je to bilo iznenađenje za njega, Zlatan je Nadu i njenog supruga domaćinski dočekao.

„Ovo je kruna moje karijere. Veoma sam počastvovana što prisustvujem ovakvom događaju i što sam konačno vidjela mog Zlatana, koji je prosvijetlio moju karijeru“, kaže Nada za portal Nova.rs.

Među gostima je bio i fudbaler Mančeester Junajteda Pol Pogba, s kojim se slikala Topčagić te fotografiju objavila na svom Instagramu. Prisutan je bio i Marko Verati.

Podsjetimo, Nada Topčagić je jednom prilikom rekla da nije mogla da spava od sreće jer je Zlatan Ibrahimović na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njene pjesme "Jutro je".

"Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživio", ushićeno je tom prilikom rekla Nada za Kurir.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.