Opljačkana kuća Nade Topčagić na crnogorskom primorju
Nada Topčagić

Pričinjena manja materijalna šteta

Opljačkana kuća Nade Topčagić na crnogorskom primorju

Nadu Topčagić protjerao je maler na samom početku 2020. godine! Iako je otputovala na Taru kako bi odmorila poslije novogodišnjih i božićnih praznika, kao i brojnih snimanja emisija, sve joj je presjelo - odmor će nakratko morati da prekine jer su joj opljačkali kuću u Crnoj Gori!

Naime, kako Pink.rs saznaje od izvora sa crnogorskog primorja, jedna u nizu obijenih kuća pripada i popularnoj pjevačici.

"Opljačkali su nekoliko kuća, između ostalih i Nadinu. Ulazna vrata su obijena, bila je policija, sve su zapisali. Očigledno je serijska pljačka u pitanju, ali ne zna se još uvijek šta su sve odnijeli i kolika je šteta" - ispričao je izvor.

Pjevačica je bila vidno zbunjena saznanjima, a potom priznala da joj je kuća obijena.

"Ništa strašno, javljeno nam je da su nam obili ulazna vrata... Ne samo nama, nekoliko kuća u Ribarskom zalivu je obijeno. Ja ne znam ništa šta je i da li je odneseno, javili su nam samo da su nam obili vrata. Taj prijatelj koji nam je javio, ja sam mu rekla da uđe, da vidi šta je, kako je, kaže on: "Neću ja da ulazim tu". Pošto se bavi stolarijom, vrata nam je zamijenio, dok mi ne dođemo, i to je to" - priča Topčagića i dodaje da ne vjeruje da je pričinjena znatna materijalna šteta.

"Ne vjerujem da je ništa odnešeno, iskreno ne vjerujem... Moramo sad ići dolje da vidimo kakva je situacija. Mislim da nije ništa ozbiljno, pretpostavljam da su neki beskućnici koji su naišli. Dolje nemaju ni šta da odnesu, jedino da naprave neku šteticu, premetačinu... To su vjerovatno neki beskućnici. Pića je bilo tamo, vjerovatno su piće odnijeli, sto posto, to su moje sad pretpostavke. Onaj čovjek što je provirio, ušao i kaže:"Sve stoji na mjestu"."

Na kraju razgovora priznala je da ne zna kakvo će stanje "dolje" zateći, ali da uopšte neće da se potresa.

"Ne mogu da se sjekiram, ne interesuje me. To su takve sitnice, vidite šta se sve dešava... To je zrno pijeska u moru. Sve nek je, samo da nije bolest" - u svom stilu, s osmjehom na licu, završava Nada za Pink.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.