Nada Topčagić o ubistvu Jelene Marjanović: Istina nikad neće izaći na vidjelo
Nada Topčagić

Nada Topčagić o ubistvu Jelene Marjanović: Istina nikad neće izaći na vidjelo

Slučaj koji ne prestaje da intrigira domaću javnost jeste ubistvo pjevačice Jelene Marjanović, koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine. Glavni osumnjičeni za ubistvo je Jelenin muž Zoran Marjanović, a neko ko je bio veoma blizak sa oboje jeste pjevačica Nada Topčagić.

Nada je u više navrata govorila o ovom slučaju, a sada je iznijela svoje mišljenje.

"Teorija zavere. Teorija zavere. Nigde kraja. Pravda... Nikad se neće saznati. To je moje mišljenje. Ne pričam ništa protiv porodice, ja imam svoje mišljenje, porodica nije u pitanju, to odmah da kažem, ali ja imam svoje mišljenje. Držim za sebe, to se nikad u životu neće saznati" rekla je Nada, prenosi "Kurir".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.