Dabović: Baviću se onim što najbolje znam, a to je planiranje i projektovanje
Aleksandar Dabović, Foto: Mediabiro

Dabović: Baviću se onim što najbolje znam, a to je planiranje i projektovanje

U periodu pred nama, prioriteti predsjednika Opštine Ulcinj Aleksandara Dabovića usmjereni su ka razvijanju i uređivanju tog grada. Prvi čovjek Ulcinja rekao je da će se baviti "onim što najbolje zna, a to je planiranje i projektovanje”.

"To je nešto što moramo uraditi kako bismo razvili ili počeli razvijati naš Ulcinj. Najavio sam rekonstrukciju kino sale, kao i izgradnju nekoliko mikro-lokacija po gradu, koje će znatno oplemeniti neke urbane djelove grada. To znači uređenje dječijih igrališta, zapuštenih zelenih površina, parkova, spomenika i tome slično”, kazao je Dabović za agenciju Mediabiro.

Turistička sezona je na pragu, te shodno tome, Dabović je počeo sa pripremama kako bi Ulcinj spremno dočekao turiste. On je kazao da se nada da će ova sezona biti bolja od prethodne.

"Mi smo startovali s pripremom turističke sezone na papiru. Prvo smo obišli turističku organizaciju kako bi vidjeli kakvi su njihovi planovi. Planiramo da se svi zajednički uključimo. Kako hotelijeri i ostali turistički privrednici, tako i naše institucije da bi zajednički uspjeli da ovu sezonu dovedemo donekle uspješnom. Koliko god to bude samo da bude bolja od prethodne”, poručio je Dabović.

On je dodao da je zadovoljan zbog činjenice da se iz dana u dan popravlja epidemiološka situacija u Ulcinju. Domu zdravlja u toj opštini Dabović je uručio zahvalnicu za, kako je kazao, sav njihov neumorni trud.

"Želim da im poručim da istraju u borbi protiv pandemije i želim da poručim svim sugrađanima da ne oklijevaju nego da se vakcinišu što prije. Optimista sam da ćemo do ljeta biti svi imunizovani ili pripremljeni na drugi način za doček turista”, istakao je predsjednik Opštine Ulcinj.

Najbolje je, naglasio je Dabović, ići korak po korak i rješavati jedan problem za drugim.

"Znamo svi da je teška situacija, ali ne smijemo se predavati. Daćemo sve od sebe i vidjećemo kako će se sve odvijati”, zaključio je Aleksandar Dabović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.