Bečić i Krivokapić prisustvovali božićnoj liturgiji(VIDEO)

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić i Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić,prisustvovao je božićnoj liturgiji u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

U svojoj čestitki, Bečić je istakao da simbolika jednog od najvećih hrišćanskih praznika donosi još više oblika zajedništva.

"Jedinstvo u iščekivanju boljeg dana koji treba da dođe i u iščekivanju nas boljih, kakvim će nas i sam praznik učiniti; jedinstvo u radosti zbog praznika koji slavi rođenje; i jedinstvo u sjeti i osjećaju praznine, jer ćemo ovaj Božić, zbog okolnosti na koje u dobroj mjeri nismo mogli da utičemo, provesti bez onih sa kojima smo ga uvijek zajedno slavili", poručio je Bečić.

Liturgiji je prisustvovao i premijer Zdravko Krivokapić.

Premijer je juče čestitao Božić sveštenstvu i vjernicima i poručio da su mir, sloga i sabranje različitosti jedini put ka boljitku za cijelu Crnu Goru i sve njene građane i građanke.

e05f49375ca56c20826471c2da983a17L

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.