Odložen meč između Fulama i Totenhema
Trener "Pjevaca" se oglasio putem društvenih mreža

Zbog koronavirusa

Odložen meč između Fulama i Totenhema

Duel između Totenhema i Fulama, koji je trebalo da se igra u srijedu od 19 časova, odložen je zbog toga što je nekoliko članova tima sa "Krejven Kotidža" zaraženo koronavirusom.

Fulam je tražio od čelnika lige da se meč odloži, a konačna odluka donijeta je tri sata pred početak meča.

Liga je u saopštenju obznanila da će za srijedu uveče zakazni duel londonskih ekipa biti odložen zbog slučajeva koronavirusa.

"Meč između Totenhem Hotspura i Fulama je odložen, a odluku je potvrdio upravni odbor Premijer lige. Fulam je uložio zahtjev ligi da se vrijeme odigravanja meča promijeni uslijed značajnog porasta pozitivnih slučajeva kovida 19 i nekolicine igrača koji su u srijedu pokazali simptome zaraze. Premijer liga je konsultovala medicinske savjetnike i odluka da se meč odloži donjieta je kao mjera prevencije širenja zaraze. Na umu nam je prije svega zdravlje svih igrača i zaspolenih. Grupa igrača će smjesta ponovo biti testirana. Liga želi brz oporavak svima kod kojih je ustanovljeno prisustvo virusa, a novi termin za odigravanje susreta biće naknadno objavljen“, navodi se u saopštenju.

Neposredno prije toga se na društvenim mrežama oglasio Žoze Murinjo.

"Meč počinje u 18 časova (po lokalnom vremenu, opomena autora)… I dalje ne znamo da li ćemo igrati. Najbolja liga na svijetu“, napisao je sarkastični Murinjo.

Podsjećamo, u ponedeljak je odložena utakmica između Evertona i Mančester Sitija zbog toga što je nekoliko članova ‘građana’ bilo pozitivno na testiranjima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.