Demokrate Bar: Voda za piće se masovno dovozi mještanima Šušnja kako bi se povinovali dobročiniteljima
Foto: OO Demokrate Bar

Demokrate Bar: Voda za piće se masovno dovozi mještanima Šušnja kako bi se povinovali dobročiniteljima

"Predizborna mašina Demokratske partije socijalista sakrivena i „obučena“ u odijelo prvog čovjeka opštine Bar kao i funkcionera iz redova DPS-a, već neko vrijeme radi punom „parom“ sprovodeći svoje nelegalne aktivnosti, zloupotrebljavajući lokalnu samoupravu, kršeći Zakon i nudeći gotovo iste stvari koje je i 2016. nudio Branimir Gvozdenović građanima Bara ukoliko pruže podršku Demokratskoj partiji socijalista", navode iz Opštinskog odbora Demokrata Bar.

"Od „besplatnih“ karata za mještane Crmnice, do vjerovali ili ne, vode za piće koja se ovih dana masovno cistijernama dovozi mještanima Šušnja a sve kako bi se ovo barsko naselje povinovalo „dobročiniteljima“ koji u 21. vijeku nijesu u stanju da obezbijede redovno vodosnadbijevanje.Tako je prije par dana predsjednik opštine Bar, vodeći sa sobom šeficu trezora Opštine ali i uz direktora Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija, posjetio Crmnicu, pri čemu je naišao na izuzetno hladan doček mještana", navode barske Demokrate.

Mještana koje je kako kažu,  aktuelna vlast više puta do sada prevarila i izigrala, nudeći im blagostanje i prosperitet, i to isti onaj koji sada nudi i Raičević, ali ovog puta mašući ključevima od trezora i flašama vode.

"Sigurni smo i ubijeđeni da će mještani svih barskih naselja, pa i crmničkog i šušanjskog kraja ostati svoji, da će prepoznati još jednu izbornu prevaru i da će 30. avgusta otkazati poslušnost tridesetogodišnjoj vladavini koja pokušava da ljudski život i ljudsko dostojanstvo mjeri jednom običnom flašicom vode.Jer, mir je naša nacija - Bar je naša nacija!", poručuju Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.