Demokrate Bar: Čempresi nijesu razlog da građani Bara ostanu bez vrtića
Foto: DCG

Demokrate Bar: Čempresi nijesu razlog da građani Bara ostanu bez vrtića

Čempresi nikako nijesu cijena odnosno razlog zbog kojeg bi građani Bara trebalo da ostanu bez ove ustanove, naveli su iz Kluba odbornika Demokrata SO Bar.

"Zahtijevamo od nadležnih organa da svaki „cent“  koji je bio namijenjen za izgradnju vrtića u dvorištu gimnazije, sačuvaju i zadrže na računu kako bi bio na raspolaganju u svakom momentu  za izgradnju ove ustanove na drugoj lokaciji, ali isključivo i jedino na teritoriji opštine Bar", kazali su iz DCG-a.

Oni su upozorilii da se ne igraju sa građanima Bara, da ne pokušavaju manipulativnim radnjama i malicioznim porukama da se svete i poručili da su građani Bara definitivno pokazali da nijesu „od juče“, te da neće prihvatiti njihove neutemeljene argumente.

"Gospodo, jasno smo istakli i to više puta, raspoloživih lokacija u Baru je mnogo, a jednu smo vam već predočili, pa izaberite i započnite hitnu izmjenu planske dokumentacije, i to shodno novom Zakonu o planiranju prostora i izgradnji objekata, koji je donijet upravo na vašu inicijativu, a kojim je Vlada označena kao isključivi nosilac konkretnog posla. Dok se ne riješe ove stvari učinite sve, jer možete, da ovaj namjenski novac ostane u Baru i samo u Baru", zaključili su iz Kluba odbornika SO Bar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.