Demokrate Bara neće učestvovati na sjednici SO
Foto: DCG

Protest zbog zakona

Demokrate Bara neće učestvovati na sjednici SO

Demokrate Bara neće učestvovati u nastavku sjednice SO Bar, želeći da naj taj način da pošalju protest i poruku Vladi Crne Gore, partijama na vlasti, da se povuče Zakon o slobodi vjeroispovjesti, koji, kako su kažu, dijeli građane.

“Želimo da im poručimo da izađu iz svoje partijske busije i počnu da razgovaraju i da se dogovaraju sa svojim narodom. Sila je trenutna i nije sve danas, postoji i sjutra. Ne dozvolite da se sjutra stidite svojih odluka. Mislite o tome”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Demokrate poručujuda su Barani svih vjera i nacija i ovih dana,  pokazali kako se voli i brat i komšija i prijatelj.

“Pokazali su i dokazali da je Crna Gora dom i otadžbina svih nas bez obzira koje smo nacije i vjere, jer je iznad svega biti čovjek najvažnije. Pokazali su da nas ne mogu više dijeliti i stavljati u torove, jer su se ruku pod ruku pravoslavac, katolik i musliman pobunili protiv nepravde i podjela”, zaključuju Demokrate Bara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.