Kavarić: U ovom trenutku najbitnija profesionalnost svih zdravstvenih radnika, da ih ne ometa politika
Nebojša Kavarić

Kavarić: U ovom trenutku najbitnija profesionalnost svih zdravstvenih radnika, da ih ne ometa politika

Direktor Doma zdravlja Podgorica Nebojša Kavarić, kazao je da je u ovom trenutku najbitnija profesionalnost svih zdravstvenih radnika, te da ih u tome ne smiju ometati politička, niti bilo koja druga dešavanja.

 Podsjećajući da je njihov zadatak onaj najveći, a to je očuvanje zdravlja i života građana, ali da im je na tom putu potreba pomoć svih institucija.

“Nemojte da druge organizacije i institucije očekuju, u ovakvim trenucima, podršku od zdravstva. Mi očekujemo podršku od svih, ako je to mogla da uradi Vlada, NVO, građani, očekujemo od svih podršku”, kazao je Kavarić, prenosi RTCG.

Istakao je i da očekuju da ih, kako je naveo, niko ne prebrojava.

“Naša tradicija u crnogorskom zdravstvu je duža od bilo čega”, poručio je Kavarić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.