Ivan Brajović

Brajović kazao da je posljednji termin za održavanje izbora 18. oktobar

"Kraj avgusta ili početak septembra izbori"

Parlamentarni izbori mogli bi da budu održani krajem avgusta ili početkom septembra, jer se očekuje drugi talas epidemije koronavirusa, saopštio je danas lider Socijaldemokrata Ivan Brajović.

On je kazao da je na konsultacijama sa predsjednikom države Milom Đukanovićem, razgovaralo dominantno o terminu održavanja izbora i da je najviše pažnje fokusirano na termnine krajem avgusta i početak septembra.

"Kao jedno od rješenja pretpostavilo se i zašto su ti termini dobri, jer se već nagovještava da bi moglo doći do drugog talasa epidemije koronavirusa, a posljednji rok za održavanje je 18. oktobar", kazao je Brajović novinarima nakon sastanka sa Đukanovićem, prenosi Mina.

On je poručio da su Socijaldemokrate spremne za izbore.

"Što se tiče Socijaldemokrata moram da saopštim da kad god se odredi termin za parlamentarne izbore i lokalne pojedinim sredinama, mi smo u potpuno spremni za njih i očekujemo odličan rezultatat", kazao je Brajović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.