Bečić čestitao Ramazanski Bajram: Budite mudri i uzdržani pred svakim glasom koji poziva na mržnju, svađe i nemire
Bečić, foto: Demokrate

Bečić čestitao Ramazanski Bajram: Budite mudri i uzdržani pred svakim glasom koji poziva na mržnju, svađe i nemire

Aleksa Bečić predsjednik Demokratske Crne Gore čestitao je građankama i građanima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori Ramazanski bajram.

Kako navodi Bečić u čestitki, tokom njenog viševjekovnog trajanja, Crnu Goru, našu zajedničku kuću, krasila je njena multikonfesionalnost i sklad među građanima različitih konfesija. Otkucaji različitih časova sa džamija, pravoslavnih crkava i katoličkih katedrala uvijek su u Crnoj Gori tvorili harmoniju koju nikada niko nije uspio narušiti.

"Želim da vas ovogodišnji Ramazanski bajram podsjeti na neprolaznost najviših vrijednosti kao što su dobrota, humanost, nesebičnost, briga o drugom. Budite mudri i uzdržani pred svakim glasom koji biste prepoznali kao poziv na mržnju, svađe i nemire. Sjetite se da su ljubav, poštovanje, razumijevanje i solidarnost one vrline koje su Crnu Goru pronijele, sa uspjehom, kroz toliko vijekova i istorijskih izazova. Sve te vrijednosti utkane su i u simboliku Ramazanskog bajrama i dužni smo da ih zajedno čuvamo", poručio je Bečić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.