Sekulić: Ne pravite zalihe, imamo dovoljno svih artikala za više mjeseci(VIDEO)

"Imamo na zalihama dovoljno robe široke potrošnje za više mjeseci", saopštila je danas ministarka ekonomije Crne Gore Dragica Sekulić.

Sekulić je nakon sastanka sa vodećim distributerima i prodavcima robe široke potrošnje istakla da razloga za stvaranje zaliha nema, te da Crna Gora ima dovoljno svih artikala.

"Pored toga Crna Gora je mala zemlja sa malim brojem stanovnika i zato se ne suočava sa problemima koje u snabdijevanju imaju veće i mnogoljudnije države", kazala je Sekulić reagujući na današnje slike iz marketa gdje su građani zbog koronavirusa kupovali veće količine pojedinih namirnica.

ES1qYfnXsAAkaOs

Podsjećamo, u pojedinim marketima danas u Crnoj Gori pojedini rafovi ostali poluprazni, a čekao se i red za korpu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.