Hodajuća seks bomba ima snimak koji nećete prestajati da gledate: Džej Lo pojela konkurenciju u haljini koju su šili 800 sati

Hodajuća seks bomba ima snimak koji nećete prestajati da gledate: Džej Lo pojela konkurenciju u haljini koju su šili 800 sati

Znali smo da će Dženifer Lopez biti kraljica Met Gale.

Ali, niko nije očekivao da će baš tako dominantno pojesti konkurenciju.

Latino diva je u 54. godini pokazala da joj nema ravne.

Hodajuća seks bomba je nosila spektakularnu haljinu sa potpisom benda Schiaparelli.

Kako se navodi u saopštenju za javnost, haljina bez naramenica napravljena je od tila, a ukrasili su je srebrnim biseri i kamenčići.

Za izradu je bilo potrebno preko 2,5 miliona perli od srebrne folije i 800 sati ručnog veza.

A snimak koji je Lopez objavila na svom Instagramu nemoguće je pogledati samo jednom.

Pokazala nam je kako je sa dna stepenica stigla do vrha.

Šteta što kamera nije bila još bliža…

Izvor:CDM

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.