Sekulić: Skidanjem imuniteta namjeravaju da me ponize i isprljaju sve ono što sam radila u karijeri
Dragica Sekulić, Foto: DPS

Sekulić: Skidanjem imuniteta namjeravaju da me ponize i isprljaju sve ono što sam radila u karijeri

Vijest o zahtjevu za ukidanje poslaničkog imuniteta od strane SDT-a zatekla me na službenom putu, gdje kao poslanica u Plenumu Energetske zajednice, u Beču, predstavljam Parlament Crne Gore, saopštila je danas Dragica Sekulić, poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Sekulić je prokomentarisala da ovo nije prva krivična prijava protiv nje i da se uvijek se kao građanka uredno odazvala na poziv SDT-a.

"Svaka krivična prijava protiv mene je uredno odbačena. Ovog puta nijesam niti pozvana, niti je bilo ko tražio od mene bilo kakvu informaciju o ovom predmetu. Potpuno je jasno da je skidanje imuniteta samo instrument kojim namjeravaju da ponize i isprljaju i mene i sve ono što sam radila u svojoj karijeri. Alat kojim se nekome vrlo lako uništava bilo kakva profesionalna budućnost, ime i prezime", kategorična je Sekulić.

To je dodaje ona način "da od života nas i naših porodica naprave rijaliti jer je potpuno jasno da bih se i bez toga uredno odazvala pozivu, samo, tada ne bi mogli da nam upadaju u kuće, šetaju nas vezane i sve to prenose uživo na svojim medijima".

"Jedino to je namjera ovog performansa: ponižavanje, prljanje i diskreditacija svakoga ko misli drugačije i još se usudi da to i kaže naglas. Sve što sam radila u svojoj karijeri radila sam u skladu sa zakonima i propisima, sa najboljom namjerom, za šta sam jedino bila plaćena platom državnog službenika što sam i bila deceniju i po. Spremna sam da odgovaram za svaku svoju odluku i nadležnim organima, sa ili bez imuniteta, stavim na raspolaganje podatke koje od mene budu tražili. Uostalom, ja poslanica nijesam ni postala zbog imuniteta, nego da bih u parlamentu zastupala građane koji su mi taj mandat povjerili", poručila je Sekulić u saopštenju.

Zaključuje da su funkcija i imunitet potrošni, a obraz teško može da se obnovi kad se jednom izgubi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.