Nadal pokušao da napravi
Nadal

Nadal pokušao da napravi "savršenog tenisera", evo u čemu smatra da je najbolji (VIDEO)

Rafael Nadal pokušao je da napravi "savršenog igrača", birajući najbolje karakteristike aktivnih tenisera. Najviše ih je uzeo od Novaka Đokovića i Rodžera Federera, a u nekim segmentima izabrao je i sebe.

Nekoliko dana pošto je Novak izabrao savršenog igrača, sada je to učinio i "bik sa Majorke".

Nedavno je posjetio svoju tenisku akademiju u Kuvajtu, pa je odvojio vrijeme za razgovor sa novinarom portala Sport360.

Odmah je krenuo od bekhenda: "Što se bekhenda tiče, izabraću Novaka. Odlično se brani, odlično napada, njegov bekhend može sve, pun je opcija", rekao je Nadal.

Za forhend je odabrao naravno Rodžera Federera, dok je za servis izabrao hrvatskog tenisera Iva Karlovića.

Po izboru udaraca to bi bio Endi Mari, stav Davida Ferera, izdržljivost Dominika Tima, brzina Gaela Monfisa i pregled igre Rodžera Federera.

Za srce, borbenost i žar u igri, izabrao je sebe.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.