Od sjutra sunčano, temperature će rasti, evo do kada će to trajati

Od sjutra sunčano, temperature će rasti, evo do kada će to trajati

Od sjutra u čitavoj državi slijedi sunčano vrijeme uz osjetan rast temperature, koji će potrajati do utorka, govori prognoza za naredna četiri dana.

U Podgorici slijedi sunčan vikend, a takvo će vrijeme biti i u ponedjeljak i utorak, kada će u glavnom gradu i okolini biti i do 26 stepeni.

Identično vrijeme će biti u Nikšiću i na Cetinju, gdje bi do utorka temperatura mogla rasti do 23 stepena.

Na jugu će biti još toplije, naročito kada je u pitanju Ulcinj - u nedjelju će u tom gradu biti 24 stepena, a dan kasnije 28. Koji podiok niže biće u Boki, no od sjutra će, zaključno sa utorkom, i tamo svi dani biti sunčani.

Toplo će biti i na sjeveru - u ponedjeljak i utorak se u Beranama, Bijelom Polju i Pljevljima očekuju temperature do 24 stepena, u Rožajama će biti do 18, a u utorak bi tako moglo biti i na Žabljaku.

Dugoročna računarska prognoza, međutim, govori kako od srijede slijedi naoblačenje, no padavina ne bi trebalo da bude do petka.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.