Veljović: Aktuelna situacija je odgovornost svih aktera
Veselin Veljović, foto: UP

Na sastanku u Budvi

Veljović: Aktuelna situacija je odgovornost svih aktera

Danas je direktor Uprave policije Veselin Veljović održao redovni radni sastanak sa odgovornim starješinama Centra bezbjednosti Budva, na kojem su predstavljeni najznačajniji rezultati rada ovoga centra, saopšteno je iz Uprave policije.

Govoreći o aktuelnoj situaciji u Budvi, načelnik Darko Ćorac se osvrnuo na odlične rezultate koje postižu službenici ovoga centra po svim linijama rada i istakao da budvanska policija i u ovoj godini i u periodu koji je prethodio radi odgovorno i predano i da ogovara na sve izazove.

"Stopa kriminaliteta u Budvi je među najnižim u Crnoj Gori što nije slučajnost budući da se vodimo principima profesionalnog postupanja i odgovornog odnosa prema građanima i kompletnoj javnosti“, istakao je Ćorac.

Istićući da snagom operativnih kapaciteta i dalje će se odlučno i hrabro stvarati ambijent za sigurniju budućnost građana Budve i države Crne Gore.

"Zahtjevna turistička sezona je prilika da crnogorska policija, koristeći kapacitete u svojoj punoj snazi, pokaže da neumorno radi za dobrobit svih građana, što u krajnjem našu državu pozicionira kao regionalnu turističku destinaciju“, istakao je direktor Veljović.

Veljović je rekao da je aktuelna situacija odgovornost svih aktera.

"Policija djeluje istrajno pokazujući da je dorasla zadatku uz očekivanje da sa lokalnom zajednicom dijelimo osjećaj odgovornosti za javni red i mir i bezbjednost kao neprikosnovene vrijednosti koje ćemo čuvati“, kazao je Veljović.

Veljović se danas sastao i sa predsjednikom Opštine Budva Markom Carevićem gdje su razgovarali o konkretnim pitanjima važnim za ovu zajednicu.

Zaključeno je da se policija i lokalna zajednica zajednički moraju boriti protiv svih devijantnih pojava i da je ta saradnja u interesu svih građana.

"Policija u Budvi radi na tome da odnos prema lokalnoj zajednici bude na najvišem nivou, što je naročito vidljivo i značajno tokom turističke sezone kada sa opštinskim službama djelujemo kooperativno uz obostranu podršku", navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.