Veljoviću, Mrkiću i Nikočeviću produžen pritvor još dva mjeseca
Veselin Veljović

Veljoviću, Mrkiću i Nikočeviću produžen pritvor još dva mjeseca

Bivšem šefu crnogorske policije Veselinu Veljoviću, kao u Nikoli Mrkiću i Muju Nikočeviću odlukom podgoričkog Višeg suda produžen je pritvor za još dva mjeseca, kazala je CdM-u samostalna savjetnica za odnose s javnošću Višeg suda Marija Raković.

“Veljoviću, Mrkiću i Nikočeviću je odlukom Krivičnog vanraspravnog vijeća ovog suda pritvior produžen još dva mjeseca. Pritvor je Veljoviću produžen zbog opasnosti od bjekstva i opasnosti od uticaja na svjedoke, Mrkiću zbog opasnosti od bjekstva i Nikočeviću zbog opasnosti od bjekstva i opasnosti od ponavljanja krivičnog djela”, rekla je Raković CdM-u.

Oni su uhapšeni 24. jula, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, zbog sumnje da su pripadnici kriminalne organizacije, koju je, navodno, formirao Nikolin brat, Aleksandar Mrkić, koji je u bjekstvu.

Mrkićeva kriminalna grupa tereti se za šverc cigareta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.