DPS Bar:  Demokratama smetaju službeni automobili u Baru, ali u Budvi i Kotoru ne
DPS Bar

DPS Bar: Demokratama smetaju službeni automobili u Baru, ali u Budvi i Kotoru ne

Demokrate su majstori da kažu i obećaju bilo šta, a kad vrše vlast, realizuju samo koliko uspiju da ne zaborave. Uz to se bore za besplatne udžbenike, što bi za njih da je bilo ranije nekad, bilo vrlo profitabilno, jer slabo čitaju ili ne znaju da čitaju poslovnik na koji se pozivaju, kazali su iz barskog DPS-a.

"Po već poznatoj matrici, Demokrate manipulišu da im predlog amandmana nije prihvaćen u proceduri, jer proceduru nisu ni ispoštovali. Amandman na dnevni red Skupštine opštine shodno Poslovniku neophodno je dostaviti najmanje 3 dana prije zasjedanja. Demagozi su za sjednicu 4. decembra amandman dostavili 2. decembra, i nakon toga čak imaju drskosti da saopšte da su dostavili kad treba, ali da njih neko dezavuiše", istakli su iz DPS-a.

Kako dalje navode, konstantna demagogija o nenamjenskom trošenju novca koju plasiraju građanima je degutantna, a prije svega  dvolična.

"Kada Opština Bar za rad svojih organa nabavi službene automobile, onda je to problem. Kada u opštinama gdje su vršili vlast, u Budvi kupe 12 i u Kotoru 11 automobila, a postojeće prodaju ispod cijene, onda ne predlažu štednju i ne navode vozila kao problem, kažu iz barskog DPS-a.

Ističući da je ovo najkasniji pokazatelj kako se građanima lažno predstavljaju kao dobri domaćini, a kad stvari uzmu u svoje ruke, troše bez obzira i zaborave na svoja obećanja i racionalizacije.

"Možda je vrijeme da se demagozima objasni na najjednostavniji način - radite nešto korisno za grad i pustite se demagogija i prazne priče. I naravno, čitajte poslovnik", poručili su iz ove partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.