Gvozdenović: Svetionik politike koju propagiramo neće se ugasiti

Sa sjednice OO DPS Bar

Gvozdenović: Svetionik politike koju propagiramo neće se ugasiti

Na večeras održanoj sjednici OO DPS Bar, analizirani su rezultati ostvareni na parlamentarnim izborima i razmatrana je aktuelna politička situacija u Crnoj Gori, saopšteno je iz te partije.

Sastanku je prisustvovao Branimir Gvozdenović, koordinator za Opštinu Bar, kao i Predsjednik OO DPS Bar, dr Dragoslav Tomanović i Predsjednik Opstine Bar, Dušan Raičevic.

Gvozdenović je članovima Opštinskog odbora čestitao na zavidnom rezultatu od osvojenih skoro 9.700 glasova u Baru i izrazio zahvalnost u ime Predsjedništva Partije na angažovanju i predanom radu, svim članovima, aktivistima, predsjednicima mjesnih odbora i koordinatorima. 

"Uprkos tome sto ovoga puta, DPS ne slavi apsolutnu pobjedu na državnom nivou, svetionik politike koju propagiramo, neće se ugasiti i sija u ovom trenutku najjače upravo iz Bara", poručio je Gvozdenović.

Nakon opsežne diskusije, u kojoj su učestvovali članovi Opštinskog odbora, zaključeno je da povjerenje koje su ukazali građani Bara dajući svoj glas politici DPS-a obavezuje da u narednom periodu lokalna uprava radi još bolje i energičnije, a politička utakmica na državnom nivou ulazi u poluvrijeme u kojem ćemo kao partija koja i dalje ima najveći pojedinačno ostvaren broj glasova, pokazati svoju istinsku snagu.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.