Hjuz bez objašnjenja pobjegao iz Jedinstva, ekipi se priključio Jeknić
Kalik Hjuz, foto: albanyherald.com

Hjuz bez objašnjenja pobjegao iz Jedinstva, ekipi se priključio Jeknić

Amerikanac Radin Kalik Hjuz je odigrao sjajan meč protiv Zete, zaslužio mjesto u idealnoj petorci petog kola ERSTE lige, a potom bez objašnjenja napustio Jedinstvo i pobjegao iz Crne Gore.

Nenajavljen odlazak Amerikanca umnogome podsjeća na ''slučaj Kejnig'', sa njegovim zemljakom u glavnoj ulozi, koji je usred prošle sezone bez autorizacije otišao iz Mornara i vratio se u domovinu.

''Napustio nas je bez ikakvog objašnjenja i razgovora, jednostavno je nestao. Preko MUP-a smo saznali da je odletio iz Crne Gore'', saopšteno nam je iz bjelopoljskog kluba.

Jedinstvo je juče bez jednog od svojih glavnih igrača, koji je u prosjeku bilježio 13,6 poena, 3,2 skoka i 4,2 asistencije, ubjedljivo poraženo od Ibra (96:66), pa je jasno da će morati da se aktivira u potrazi za njegovom zamjenom.

Dobra vijest za Bjelopoljce je da se ekipi priključio Boris Jeknić, centar koji je veći dio prošle sezone propustio zbog povrede, a početak nove zbog privatnih obaveza u Americi.

Povratnik u tabro Jedinstva je sinoć ubilježio svoj prvi ovosezonski nastup u 6. kolu ERSTE lige, postigavši 9 poena protiv Rožajaca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.