Kosovo: Jedna osoba poginula, a 16 povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u Gnjilanu
Foto: AA

Kosovo: Jedna osoba poginula, a 16 povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u Gnjilanu

Jedna osoba je poginula, a 16 ih je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je u gradu Gnjilane izazvao kamion kome su otkazale kočnice,

Direktor Bolničkog centra u Gnjilanu Nusret Hajrulahu potvrdio je da je u nesreći jedna osoba izgubila život, dok je još 16 osoba povrijeđeno, od koji su dvije osobe prebačene u Kliničko univerziteski centar Kosova u Prištini, izvještava Anadolija.

Predsjednik opštine Gnjilane Lutfi Haziri saopštio je nakon teške tragedije koja se danas dogodila u Gnjilanu, da je aktivirao odmah urgentne mehanizme, uključujući sve direktore direktorijata i da u saradnji s policijom, tužilaštvom i drugim organima upravlja ovom teškom situacijom. 

"Prema prvim informacijama, kamionu s prištinskim tablicama nisu radile kočnice i, osim u što je povrijedio ljude, izazvao je i veliku materijalnu štetu, uključujući desetine auta i oštećenje javne imovine”, napisao je Haziri na svom Fejsbuk profilu. 

Haziri je, u znak solidarnosti s nastradalim, otkazao sve vrste aktivnosti u opštini koje su trebale biti održane povodom 7. marta, Dana učitelja Kosova. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.