Dodjela potvrda polaznicima Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima
MJU

Dodjela potvrda polaznicima Programa obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima

Ministarka javne uprave, Suzana Pribilović govoriće na svečanoj dodjeli potvrda prvoj grupi polaznika Programa obrazovanja za sticanje ključne vještine za upravljanje ljudskim resursima, u ponedjeljak u organizaciji Uprave za kadrove.

Kako su kazali iz Ministarstva javne uprave, događaj će se održati u hotelu Centre Ville, u Podgorici sa početkom u 13:00 časova.

U uvodnom dijelu pored ministarke Pribilović, govoriće i  šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, Aivo Orav, zamjenik ambasadorke Velike Britanije, Gavin Vessey i  direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.