Ministar Dukaj čestitao Badnji dan i Božić
Foto: Ministarstvo javne uprave

Ministar Dukaj čestitao Badnji dan i Božić

Ministar javne uprave, Maraš Dukaj, čestitao je Badnji dan i Božić nadbiskupu barskom i apostolskom upravitelju Kotorske biskupije monsinjoru Roku Đonlešaju, sveštenstvu, svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti, kao i onima koji po gregorijanskom kalendaru slave najradosniji hrišćanski praznik.

“U ime Ministarstva javne uprave kao i u svoje lično ime, koristim priliku da poželim srećan Badnji dan i Božić, neka proslava Hristovog rođenja bude nada i vjera u bolje sjutra, u mir, razumijevanje, ljubav i blagostanje za sve ljude širom svijeta. Pošto su neke od glavnih poruka Božića ljubav i jedinstvo, želim da istaknem da samo ujedinjeni i jedinstveni možemo postići velike stvari, na dobrobit svih građana. Sam praznik nas inspiriše da činimo dobra djela, budemo zahvalni i podržavamo jedni druge. U tom duhu želim vam da ove svete dane provedete u ljubavi, sreći i napretku“, poručio je ministar Dukaj.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.