Kimovo obezbjeđenje opet u centru pažnje (VIDEO)
Kim Džong Un

Na internetu brojni komentari

Kimovo obezbjeđenje opet u centru pažnje (VIDEO)

Samit američkog predsjednika Donalda Trampa i sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una završio se neuspješno.

Međutim, i pored toga, društvene mreže preplavile su fotografije i snimci iz Vijetnama gdje je održan samit, a najviše pažnje ponovo je izazvalo obezbjeđenje sjevernokorejskog vođe.

Poznato je da Kim ima mnogo tjelohranitelja u svojoj pratnji, a ovoga puta, kamera ih je uhvatila kako u letu ulaze u kola.


Svi su bili u odjelima i jedan po jedan uskakali su u automobile u pokretu.

Nije jasno zašto su toliko žurili, ali su inspirisali internet za mnoge komentare.

Regrutuju se iz Korejske narodne armije, moraju da budu iste visine kao lider, da imaju dobar vid, da dobro gađaju, pucaju iz pištolja i bave se borilačkim vještinama.

Kimovo lično obezbjeđenje dio je Vrhovne garde koja štiti vladajuću porodicu Sjeverne Koreje decenijama unazad.

Izvor: B92/Prva

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.