Pajović u Savjetu RTCG, Ivanović razriješen
Rtcg

Odlučila Skupština

Pajović u Savjetu RTCG, Ivanović razriješen

Za novog člana Savjeta RTCG izabran je Slobo Pajović, kandidat Unije poslodavaca. Skupština je večeras, većinom glasova, razriješila Darka Ivanovića sa mjesta člana Savjeta Agencije za elektronske medije.

Za novog člana Savjeta RTCG imenovan je Slobo Pajović, koga je kandidovala Unija poslodavaca Crne Gore. Za imenovanje Pajovića je glasalo 40 poslanika, dok je jedan bio uzdržan.

Poslanici su, većinom glasova, razriješili člana Savjeta Agencije za elektronske medije Darka Ivanovića. Za razrješenje Ivanovića glasalo je 37, a protiv 3 poslanika, dok je jedan bio uzdržan. Ivanović je razriješen na predlog Administrativnog odbora, nakon što je ASK utvrdila da je prekršio Zakon o sprječavanju korupcije.

Skupština je večeras usvojila i više zakona, među kojima i predlog Zakona o budžetu za 2018. i izmjene Zakona o bužetu za 2017. Poslanici DF-a su prije glasanja napustili sjednicu. Poslanici rad nastavljaju sjutra.

Rtcg

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.